Wie ben ik ?

Mag ik me voorstellen ?

Ik ben Angélique Vanhauwaert, kort omschreven: een creatieve IT -er.

Ik ben afgestudeerd als informaticus en ben reeds jaren Software consultant, gespecialiseerd in boekhoud -en ERP pakketten, gespecialiseerd in Sage BOB50

Ik heb een sterk analytische geest en test graag van alles uit.

Zelf ben ik altijd graag creatief bezig geweest en heb sinds enkele jaren een extra passie gevonden in fotografie en het ontwerpen en bedrukken van gepersonaliseerde (foto) cadeaus

Als kind tekende ik al graag, wat zich nu ook uit in diverse ontwerpen die ik maak.

Aan mijn 12 jaar heb ik mijn eerste analoge fototoestel gekregen en is de fotografie virus zich later nog meer en meer gaan ontwikkelen. Nu vele jaren later fotografeer ik met Sony Systeemcamera's.

Mijn fotografie passie deel ik samen met mijn echtgenoot. Zo gaan we samen op pad, op zoek naar al wat moois is.

In 2019, heb ik één van mijn dromen gevolgd en ben ik in bijberoep fotograaf geworden. AVanhauwaert Photography werd toen geboren.  Drie jaar later, is mijn bijberoep veranderd naar hoofdberoep. Toen ontstond AV create-IT.  

Net zoals in de IT-wereld, bevat fotografie meerdere facetten, lees 'verschillende specialisaties', zoals bvb reportages, portretfotografie, bedrijfsfotografie, productfotografie, sportfotografie, landschapsfotografie, natuurfotografie, macro enz. Aangezien ik graag van diversiteit en nieuwe uitdagingen hou, kan je me bij verschillende genres van fotografie terugvinden.

Door de uitbraak van Corona en het stilzetten van de fotografie-opdrachten, heb ik mijn tweede passie opgestart, met name 'ontwerpen'. 

Dit gaat van het ontwerpen van logo's, visitekaarten,... maar ook designs om op diverse producten te bedrukken. Reeds mijn ontwerp "All Colors are beautiful" gezien?

Van het één is uiteindelijk het andere gekomen en heb ik ondertussen een volwaardig cadeaushop met gepersonaliseerde fotoproducten.  Die producten bedruk ik voor 98% allemaal zelf, waardoor ik ook nog eens kort op de bal kan spelen.  

 

 

Zoals je kan zien ben ik van véle markten thuis: van fotografie tot eindproduct, van logo tot visitekaart, tot het ontwerpen en beheren van mijn website...

Maar ook IT blijft een grote rol spelen in mijn leven. Zo kan ik je helpen bij het maken van je website, kan ik je begeleiden bij de opstart van je facturatie en/of boekhoudsoftware en digitalisering, (Sage BOB50);  kan ik je software grondig testen en kan je uiteindelijk bij me terecht voor diverse Software consultancy.

Van demo tot opleiding, van implementatie tot opleiding en support. Ik ondersteun je waar nodig.

 

Voor nog extra inspiratie, kijk gerust eens bij:  wat kan ik voor je betekenen

Voor vragen, neem vrijblijvend Contact op, want misschien word jij wel eens mijn volgende uitdaging.

 

vriendelijke groeten,

Angélique Vanhauwaert