Jouwweb

Deze website heb ik zelf in 2019 aangemaakt via onderstaande link en kan ik zelf héél gemakkelijk en vlot aanpassen.

Zelf ben ik ook informaticus, maar heb geen kaas gegeten van html. 

Aangezien ik toch zelf graag alles beheer en beheers, ben ik op zoek gegaan naar een mogelijkheid om toch als 'leek' mijn eigen website voor mijn bijberoep op te bouwen.

Ik heb zelf een 10-tal tools en sites vergeleken. Zowel de mogelijkheden van de gratis versie en de betalende versies heb ik vergeleken.

Ik wist dat ik om te starten voldoende had aan de gratis versie, maar wou ook de prijzen vergelijken tegen dat ik nog meer mogelijkheden wou gaan gebruiken. Na alles te hebben vergeleken (prijs, functionaliteiten, support, ...) was ik overtuigd om mijn website op te zetten via jouwweb.

Na één jaar, ben ik overgestapt naar een betalende versie met nog méér mogelijkheden en waar ik alles verder naar eigen wens kan beheren. Ik ben nog steeds 100% overtuigd van mijn keuze.

Voor méér info, klik op onderstaande link. Er lopen regelmatig promo's.

 

Prijzen en functionaliteiten

Zo werkt jouwweb

Maak éénvoudig jouw website

Overtuigd, maar toch nog extra hulp nodig bij het opzetten van je website via jouwweb?  Los van hun support-afdeling, kan ik je ook helpen om die samen op te bouwen.  Je kan bij mij namelijk terecht voor diverse consultancy op softwarevlak.

Met 1 à 2 uurtjes uitleg kan je reeds zelfstandig van start gaan.

 

Neem gerust vrijblijvend contact via mijn contactformulier.

 

Veel website plezier :-)