Buttonactie 

Het zijn vreemde tijden voor iedereen, ook voor fotografen.

Het leven na de lockdown begint stilletjes aan terug op gang te komen,  met enige onzekerheid wat er nog komen zal.

Méér en méér lopen we op straat, in de winkel en op ons werk met een masker rond. Ons masker beschermt ons en de anderen, maar neemt ook onze persoonlijkheid weg. 

Zorgbehoevenden  thuis of in een woon-en zorgcentra zien de glimlach van hun verzorgers niet meer, laat staat dat ze hen soms nog herkennen.

 

BUTTON FOTOGRAAF Angélique Vanhauwaert


We geven onze helden hun gezicht terug!

De nationale vereniging van de beroepsfotografen start de #Buttonactie op vanuit een initiatief van Luc Hilderson, beroepsfotograaf uit Mechelen. Meerdere fotografen over het land steunen vanaf nu het project.  Bekijk ook het persbericht.

Met veel plezier wil ik mij engageren om jullie buttonfotograaf te zijn.

 

Mijn fotografisch 'thuisfront'  is zowel regio Kortrijk als De Panne. Vragen staat vrij voor andere regio's, of ik kan jullie doorverwijzen naar een collega fotograaf uit jullie regio.

Via mijn website vinden jullie alvast veel info terug, zowel de algemene info 'Wat is de Buttonactie' , de info en prijzen voor bedrijven via 'Buttonactie voor Bedrijven en Zorgcentra' alsook een extra persoonlijk initiatief 'Buttonactie voor Particulieren'

Het volledige nationaal buttonactie-project, alsook andere initiatieven in het kader van de coronafotografie is te bekijken via www.coronafotografie.be/buttonactie   

Ik hoop om binnenkort je te mogen fotograferen en je opnieuw een 'gezicht' te bezorgen.  Ik maak voor jou een mooie button vanuit mijn atelier.

Wens je meer info? Neem vrijblijvend contact op.